Најновије

Опсадно стање на Светом Стефану због Нолетове свадбе

Иако домаћа и светска јавност већ месецима бруји о венчању Новака Ђоковића (27) и његове две године старије веренице Јелене Ристић, последњих дана медији су у потпуној хистерији. Такмиче се ко ће објавити више детаља о дводневној свадби популарног пара не марећи да ли су те информације уопште тачне или не. Важно је само да се пише, јер Ноле као најбољи тенисер света и Јелена су данас најврелији пар на планети. Многи фоторепортери похрлили су на Црногорско приморје како би сазнали бар нешто од онога што ће се догађати на Светом Стефану данас и сутра.
Потпуна хистерија због венчања Новака Ђоковића, фото: Фејсбук

Потпуна хистерија због венчања Новака Ђоковића, фото: Фејсбук

Али, то неће бити лако. Свети Стефан је практично блокиран, а надгледаће се не само са земље и из ваздуха, већ ће и чамци патролирати како би се спречили евентуални уљези с мора. У жељи да сачува приватност, породица Ђоковић је ангажовала бројно обезбеђење, а припомажу и црногорски полицајци. Комплетно особље - од шофера, собарица и келнера до кувара потписало је посебан уговор у коме јасно пише да је свако давање информација строго забрањено. Осим тога, никоме од особља и гостију није дозвољено коришћење мобилних телефона, како нека фотка случајно не би завршила на друштвеним мрежама. Разлог за овакве невиђене мере обезбеђења, бар када је венчање у питању, није параноја Ђоковића, већ чињеница да је Новак право на слике и детаље са свадбе за 500.000 евра продао британском часопису "Хело", који има своја издања у 24 земље света, па и у Србији. Уговор јасно прецизира да уколико се било каква слика појави у јавности, па и на друштвеним мрежама пре изласка часописа, договор пропада, а Ноле остаје без новца који ће бити уплаћен у његов хуманитарни фонд. Али, како је немогуће сакрити баш све, неки детаљи ипак су се појавили у јавности. Како пишу београдски медији, Новак и Јелена венчаће се највероватније у манастиру Праскавица изнад Милочера, и то 12. јула на Петровдан када се завршава петровски пост. Сам чин црквеног венчања обавиће вероватно митрополит црногорско-приморски Амфилохије, што и не чуди с обзиром на то да је Ноле познат као велики добротвор који већ годинама помаже цркве на Косову, у Србији и Црној Гори. У саставу манастира су четири цркве, а само венчање у кругу најближих биће у цркви Светог Николе која је стара 600 година. Што се тиче свадбе, која ће трајати два дана, медији брује да ће бити гламурозна, па неће изостати детаљи као што су златне столице, маслинове гранчице, обиље првокласне хране и пића, балдахини на Краљичиној плажи (где ће их венчати матичар) и шатори који ће госте штитити од радозналих очију и обезбедити приватност младенцима. Ноле и Јелена до Светог Стефана доћи ће јахтом из Тивта где је у марини Порте Негро усидрена луксузна јахта Дијана која припада породици Ђоковић. Ипак, свадби познатог пара највише се радују мештани околних места и надају се да ће долазак гостију из иностранства поново покренути туризам на Светом Стефану, некада најпопуларнијем одмаралишту за богате које већ годинама кубури са туристима.
Певачи ћуте За себе и своје госте Новак је закупио свих 50 апартмана на Светом Стефану, а прву брачну ноћ млади пар провешће у вили 118 у којој ноћење кошта 3.500 евра. Како пишу београдски медији, извесно је да ће госте забављати Мирослав Илић и Дејана Ђекић, Милица Тодоровић и Миша Мијатовић са својим оркестром. Певачи су већ у хотелу.
Девет година љубави Љубавна романса Новака и Јелене започела је пре скоро девет година. Он млад, амбициозан тенисер са јасном визијом и жељом да буде најбољи на свету и она, девојка рођена и одрасла у центру Београда, упознали су се преко заједничких пријатеља. Док је она студирала на универзитету у Милану, Ноле је низао спортске успехе освајајући турнир за турниром. Слава и новац га нису понели, па је остао са Јеленом, која је била уз њега кад нико није ни слутио да ће постати то што је данас - двоструки победник Вимблдона и најбољи тенисер света. Пар се верио крајем септембра у Француској, а почетком године Јелена је остала у другом стању, па ће за три месеца постати и родитељи. Извор: Вести онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА