Најновије

Селаковић: Ми нећемо ни 100, а наши су ишли и по 500 километара...

СУБОТИЦА - На конкурс за лекара, који је недавно расписао Окружни затвор у Суботици, нико се није пријавио, изјавио је министар правде Никола Селаковић.
Селаковић: Много смо лењи! (Фото: youtube.com)

Селаковић: Много смо лењи! (Фото: youtube.com)

Селаковић је оценио да то можда сведочи и о томе колико смо као народ избирљиви и размажени. Он је, приликом отварања новог павиљона на економији Суботичког затвора, рекао новинарима да се на тај, у законским оквирима расписан конкурс, нико није јавио упркос томе што су на бироима за запошљавање широм Србије пријављени многобројни незапослени лекари. Показало се да нису заинтересовани да раде, чак ни у Суботици, граду с више од 100.000 становника, који је административни, привредни и културни центар, са богатом традицијом и у који су у последње време дошли многи домаћи и страни инвеститори, нагласио је министар.
Прочитајте још:Дачић: Од Јужног тока не можемо одустати, јер Јужни ток нема алтернативу!
"То можда сведочи колико смо ми као народ размажени и избирљиви и колико смо у стању да седимо код куће, да не радимо ништа и да робујемо старим навикама, уместо да одемо и по 100 километара од куће, где бисмо добили посао", оценио је Селаковић. Он је подсетио да су "генерације наших родитеља" одлазиле и по 500 и више километара од својих домова ради посла и тамо заснивали нов живот. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА