Најновије

Четници послали поруку из Луганска: Уништили смо фашистима два тенка и топ!

[caption id="attachment_401296" align="alignright" width="321"]
lug_kdon

Коридор Луганск-Краснодон где се налазе Четници[/caption] ЛУГАНСК - Припадници Четничког покрета који се налазе на фронту у Новорусији успели су да пошаљу поруку својим саборцима у Србији. У саопштењу које данас преноси Четнички покрет, четници поручују да су пре четри дана њихови положаји били под јаким налетом Украјинаца. - Пре четири дана, извршен је напад, на позицији коју брани Четнички одред "Јован Шевић". У  том нападу, на коридору Луганск-Крснодон, Украјински фашисти су  изгубили два тенка и један самоходни топ са посадама. Напад  је успешно одбијен, на страни  припадника  проруских снага није било жртава,  уништен је један брдски топ, а двојица припадника су лакше рањена. Сви остали чланови Славјанског Четничког одреда "Јован Шевић" су Богу хвала, здраво и добро, и налазе се у зони у којој нема струје нити било какаве комуникације и све акције и задатке  успешно обаљају. Настављамо и даље са борбом - стоји у поруци коју су четници из Новорусије упутили Четничком покрету.
Припадници одреда "Јован Шевић"

Припадници одреда "Јован Шевић"

Луганск се налази у окружењу украјинских снага, а пут Луганск-Краснодон је последња саобраћајница и пут из града које држе снаге Новорусије. Према сазнањима Правде, припадници Четничког покрет, у снагама Новорусије, третирају се као специјалне јединице и поверавају им се најтежи и најодговорнији задаци.
Прочитајте још:Комадир батаљона „Восток“: На Саур-Могилу смо морали да носимо маске због смрада стотине мртвих Украјинаца
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА