Најновије

Ружић: Вучић је променио свест српског народа

БЕОГРАД - Бранко Ружић из СПС-а је у интервјуу за лист Блиц рекао да је "премијер Вучић успео да промени свест српског народа, али да то не гарантује успех реформи". Преносимо део интервјуа:
Бранко Ружић - свестан реформи! (Фото: ЈуТЈуб)

Бранко Ружић - свестан реформи! (Фото: ЈуТЈуб)

Како оцењујете првих 100 дана рада Владе? - Влада је мање-више у истом саставу као и пре две године. Доста ствари је покренуто, а премијер Вучић је својом енергијом и приступом довео до тога да се промени свест у Србији. То међутим не значи да ћемо успети да спроведемо све реформе до краја ако на њима не радимо. Значајни кораци унапред су направљени. Утисак је да само ви имате храбрости да критикујете политику СНС? - Никад то нисам радио, само сам говорио о чињеницама. Ако нешто није добро, наравно да ћу о томе говорити. Ако говоримо о вредностима, ситуацији и реформама у полицији, борби против криминала, тајкунима и њиховој улози и уској спрези са многим политичарима, то није критика него истина. Истина је и да је Вучић успео да промени свест у друштву и направи салто који се рефлектовао у главама становништва.
Прочитајте још:Кери и Бајден надиграли Путина!?Срби учествовали на прослави независности Јужне ОсетијеВулин: Пајтићу, тужба не пружа одговор где су нестале паре!?
Да ли се осим свести још нешто променило? - Реформе се догађају, а да ли се то дешава на прави начин и какви ће бити њихови ефекти, видећемо у пракси. Реформе у полицији и персоналне смене начелника сигурно су шок терапија која може да донесе добар резултат. Извор: Блиц / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА