Најновије

(ФОТО) Водитељка се похвалила препланулим телом, фанови је напали због "Аушвиц" фигуре!

Аутралијска водитељка Ребека Џад недавно је на свом Интаграму поделила са фановима слику на којој позира у минијатурном бикинију. Међутим, њени верни пратиоци су се забринули да је бикини ипак превише у први план истакао Ребекино тело које дословце изгледа попут костура. Иако је желела да се похвали тиме како је добила лепу препланулу боју, водитељка је добила пуно критика на рачун изгледа.
Ребека Џад, фото: Gentlemanschoice.info

Ребека Џад, фото: Gentlemanschoice.info

Водитељка се поред слике похвалила да је коначно пРонашла одличан салон који долази кући, а корости органске производе за самопотамњивање. - Органски је такође ного боље за труднице или маме које доје - написала је она. Међутим, нико од њених 197.000 пратилаца није обратио пажњу на препланули тен, већ на нешто друго. Јер, Ребека изгледа болесно мршаво. Аутралијска водитељка Ребека Џад недавно је на свом Интаграму поделила са фановима слику на којој позира у минијатурном бикинију. Међутим, њени верни пратиоци су се забринули да је бикини ипак превише у први план истакао Ребекино тело које дословце изгледа попут костура. Иако је желела да се похвали тиме како је добила лепу препланулу боју, водитељка је добила пуно критика на рачун изгледа. Водитељка се поред слике похвалила да је коначно пронашла одличан салон који долази кући, а користи органске производе за самопотамњивање. - Органски је такође ного боље за труднице или маме које доје - написала је она. Међутим, нико од њених 197.000 пратилаца није обратио пажњу на препланули тен, већ на нешто друго. Јер, Ребека изгледа болесно мршаво. Ребека (31) има двоје деце, али се јак труди да одржи завидну фигуру. Ипак, изгледа да се она мало превише труди, будући да оволико мршава није успела да добије много коментара подршке. Неки су написалИ да изгледа "нездраво мршаво", те да је превише смршала након другог порођаја пре само шест месеци. Други су били мало оштрији, па су написали да изгледа као "ратни заробљеник". Иако тврди да никада у животу није држала дијету, ова водитељка и супруга играча америчког фудбала Криса Џада уклонила је неке од слика након низа ружних коментара. Ипак, одлучила је да остави ону на којој је у купаће, костиму.
Прочитајте и:Робин Вилијамс извршио самоубиство(ФОТО) Карлеуши у Хрватској севнула гу*а!
Ребека (31) има двоје деце, али се јак труди да одржи завидну фигуру. Ипак, изгледа да се она мало превише труди, будући да оволико мршава није успела да добије много коментара подршке. Неки су написалИ да изгледа "нездраво мршаво", те да је превише смршала након другог порођаја пре само шест месеци. Други су били мало оштрији, па су написали да изгледа као "ратни заробљеник". Иако тврди да никада у животу није држала дијету, ова водитељка и супруга играча америчког фудбала Криса Џада уклонила је неке од слика након низа ружних коментара. Ипак, одлучила је да остави ону на којој је у купаће, костиму. Извор: ЖЕНА БЛИЦ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА