Најновије

Преминуо Шпанац заражен вирусом еболе

МАДРИД - Шпански мисионар, који је инфициран смртоносним вирусом еболе у Либерији и пребачен на лечење у Шпанију, преминуо је данас у болници, изјавила је портпаролка здравствене службе Мадрада.
Тежак облик заразе вирусом Еболе (insidesurgery.com)

Тежак облик заразе вирусом Еболе (insidesurgery.com)

Шпански мисионар Мигел Пахарес пребачен је 7. августа Ербасом А310 у ваздухопловну војну базу Торехон у Мадриду заједно са шпанском часном сестром Хулианом Боноха Бохе, која је заједно са свештеником Мигелом Пахаресом радила у болници Сеинт Џозеф у престоници Либерије Монрови. Она није била позитивна на тест еболе, али је ипак бити изолована у болници где јој је пружен одређени третман. Шпански свештеник и часна сестра су одвежени у мадридску болницу Карлос ИИИ, која је специјализована за тропске болести.
Прочитајте још:Лазански из Јужне Осетије: Све знају о Србији!Фитнес-инструкторка из Београда: Тијанин убица ме напао на Ади!
Свештеник Парахес је један од три мисионара инфицирана вирусом еболе који су били у изолацији у болници Сан Хосе де Монровија. Они су припадници католичке хуманитарне организације која има болнице широм света. Друга два инфицирана мисионара су Шантал Паскалин Мутвамене из Конга и Пасијенсија Мелгар из Екваторијалне Гвинеје. Тестирана су још три мисионара, али су њихови резултати били негативни. Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА