Најновије

(ФОТО, ВИДЕО) Заувек Краљ

На данашњи дан, пре 37 година, преминуо је легендарни амерички певач Елвис Присли. Нажалост, један од најзначајнијих музичара свих времена није могао да се носи са теретом славе и умро је 1977. у 42. години.
СЕЋАЊЕ НА КРАЉА: 37 година без Елвиса Прислија, фото: Popwrapped.com

СЕЋАЊЕ НА КРАЉА: 37 година без Елвиса Прислија, фото: Popwrapped.com

Елвис, који је рођен 8. јануара 1935, са 13 година се са породицом преселио у Мемфис, а музичку каријеру је почео 1954. Његов први сингл “Heartbreak Hotel” који је објављен у јануару 1956. постао је велики хит и то је била најава “Елвисоманије” која је убрзо завладала светом. Присли је снимио читав низ незаборавних нумера као што су “Blue Suede Shoes”, “Love Me Tender”, “Jailhouse Rock”, “It’s Now Or Never”, “Are You Lonesome Tonight”, “Suspicious Minds”… Присли је био пионир у много чему, променио је концепт сценског наступа, упоредо са музиком подједнако успешно се бавио и глумом (снимио је више од 30 филмова), а његов чувени наступ ”Aloha from Hawaii” из 1973. је први концерт који је путем сателита пренесен широм света. Елвисове плоче и синглови су продати у више од 300 милиона примерака, а легенда о њему и даље живи. Краљ рока који је последњих година живота имао великих проблема са гојазношћу, дијабетесом и зависношћу од лекова, преминуо је 16. августа 1977. под сумњивим околностима, а као узрок смрти званично је наведен срчани удар. На првом месту топ листе песама по којима ћемо памтити Краља, листа Кентбери Тајмс, нашла се ова:  
Немојте избећи:Ево како данас изгледа Радмила из серије „Љубав на сеоски начин“Ни алкохол, ни депресија: Откривен разлог самоубиства Р. Вилијамса(ВИДЕО 18+) Ово је најперверзнији и најпровокативнији филм који ћете видети ове године!
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА