Најновије

Митрополит Амфилохије: Властољубље окренуло Црну Гору против Русије

ПОДГОРИЦА - Митрополит црногорско приморски Амфилохије критиковао је црногорску власт, замеривши јој на политици коју води према Русији.
Митрополит црногорско приморски Амфилохије критиковао је црногорску власт, замеривши јој на политици коју води према Русији ( Фото: mitropolija.

Митрополит црногорско приморски Амфилохије критиковао је црногорску власт, замеривши јој на политици коју води према Русији ( Фото: mitropolija.com)

Он је, како преносе подгоричке "Вијести", на народном сабору у колашинском селу Горње Липово јуче рекао да "гордост, самољубље и властољубље помрачују људски ум". Ти пороци, додао је он, узрок су и оног што се тренутно дешава на спољнополитичкој сцени. "Шта се догађа у кијевској Русији сада званој Украјина, шта се догађа у Сирији и шта се догађа на нашем Косову и Метохији, шта се недавно догађало код нас, шта се догађа на свим овим просторима, а иза тога шта је?" упитао је Амфилохије и оценио да је у основи свега "властољубље".
Сличне теме:Митрополит Амфилохије венчава први рекет светаЋосић: Амфилохије и Атанасије нису хтели да објаве деманти о лажима СПЦ против мене(ВИДЕО) Погледајте шта је митрополит Амфилохије рекао о поплавама!
Извор: Новости онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА