Најновије

(ВИДЕО) Снимили бекство из затвора мобилним телефоном!

Након прокопавања тунела, 13 затвореника побегло је из затвора у бразилској држави Гојас. Свој бег снимили су мобилним телефоном и објавили на интернету. На снимку, који је лист Глобо објавио на свом интернет сајту, могу се видети тројица затвореника у уском тунелу који су прокопали из ве-цеа ћелије, преноси РТС.
Један од бегунаца на снимку с "Јутјуба"

Један од бегунаца на снимку с "Јутјуба"

Бегунци се лудо забављају и себе пореде са армадилима, малим оклопним животињама које живе у јамама. „Бришемо одавде. Лопов копа као армадило и успеће у томе“, добацује један од бегунаца, који не престаје да се смеје. Тунел води до врта, где су затвореници прескочили затворски зид. Према саопштењу полиције, затвореницима није било тешко да прокопају тунел, јер је земља испод затвора попут песка.
Допада Вам се ово? Допашће Вам се и:(ВИДЕО) Напуштени совјетски затвор претворен у плажу
„Вероватно им је требало четири дана да га прокопају. Песак су крили у јастучницама и постељини“, објаснила је Жаклина Камарго Маћадо, представница полиције Рио Вердеа и додала да су ћелије у том затвору последњи пут претресене пре два месеца. Управа затвора покренула је истрагу како би сазнала да ли је реч о „немару или саучесништву“ са чуварима. Према писању локалних медија, двојица од 13 бегунаца већ су ухапшена, док се један сам предао властима. Извор: РТС.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА