Најновије

Цеци прете бомбама у Сарајеву!

САРАЈЕВО - Организоване екстремистичке групације планирају да спрече одржавање концерта највеће српске фолк звезде Светлане Ражнатовић у Сарајеву!
Претње из Сарајева ЈуТјуб скриншот

Претње из Сарајева ЈуТјуб скриншот

Како Курир сазнаје, на друштвеним мрежама већ су се појавиле групе у којима се потписују петиције да се 30. августа „минира“ Цецин излазак на бину на стадиону Славија у Источном Сарајеву, а певачицу називају супругом ратног злочинца Жељка Ражнатовића Аркана која га је подржавала током рата на простору бивше Југославије. Након што су се на друштвеним мрежама организовале бројне петиције против њеног наступа у Модричи, појединци су одлучила да покрену нову у којој се бројни Босанци и Херцеговци згражавају због чињенице да ће „супруга ратног злочинца“ запевати у Сарајеву први пут после рата. Тензију је, према речима нашег извора, додатно подгрејала информација да ће певачица наступити на наговор председника Републике Српске Милорада Додика. - Поједини медији су објавили да ће Цеца у Сарајеву наступити за 75.000 евра и да ју је заправо ангажовао Додиков најбољи пријатељ како би пропагирала српство. То је изазвало револт код појединаца, који по сваку цену хоће да спрече њен наступ. Шокантно је да на Фејсбук страници „Сви заједно против Цециног концерта у БиХ“, која већ броји 7.000 корисника, постоји и листа предлога како да се изведе акција да српска звезда не запева пред 30.000 људи. Један од њих је да се непосредно пред концерт полицији пријави подметање бомбе, због чега би морала да се изврши евакуација стадиона - истиче саговорник Курира. Поред бројних порука увредљивог садржаја стоји и коментар администратора ове странице којим се отворено позива на побуну.
Прочитајте још: Ђоковић почасни грађанин Будве
(ФОТО) Сека има нови пирсинг, погледајте где!
Share Button
 - Нисмо успели спречити концерт у Модричи, али идемо да се боримо за Сарајево. Пробудите се - написано је на страници „Сви заједно против концерта Цеце у БиХ“.
Иначе, како Курир сазнаје, Ражнатовићеву ће у Босни чувати и полиција и приватно обезбеђење, које ће јој бити додељено на самој граници. Они ће током Цециног боравка на територији БиХ водити рачуна о њеној сигурности, а певачици је саветовано да не води сина Вељка и ћерку Анастасију. Извор: Курир  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА