Најновије

(ВИДЕО) Поставила камеру на прозор свог стана па се шокирала снимљеним

Ни високо и густо грмље, ни решетке нити надзорне камере нису успеле спречити воајера да кроз прозор проматра 37-годишњакињу у бостонској четврти Бригхтон, преноси Бостон Глобе. Жртва је снимку мушкарца објавила на интернету и замолила пријатеље да је прошире друштвеним мрежама не би ли се утврдио његов идентитет.
На прозору се појавио... (Фото: Јутјуб)

На прозору се појавио... (Фото: Јутјуб)

Жена је у уторак пријавила полицији како је видела мушкарца да гледа кроз прозор њеног стана на првом спрату зграде. За воајера је дознала када јој је прије три недеље дечко рекао да је видио мушкарца како јој гледа у стан, у којему жртве у том тренутку није било. Дечко је упитао воајера што ради, на што је мушкарац одговорио да тражи пса и збрисао. Неколико дана после, када је била сама у стану, чула је звукове с друге стране прозора у дневној соби. Контактирала је управника зграде и одмах поставила решетке, аларм и камеру на прозор не би ли уловила перверзњака. Током следећих неколико недеља ништа није запазила - све до уторка. - Након што сам у уторак навече изашла из туша како бих проверила камеру, одједном сам видела снимку мушкарца како ми вири кроз прозор док сам била под тушем неколико прозора даље - рекла је жртва за Глобе.
Прочитајте још: Проверила профил мужа на Фејсбуку, па се шокирала!
- Нисам могла јести цео дан, желела сам да повратим на саму помисао - додала је. Каже да не намерава да се враћа у стан ноћу све док полиција не ухвати починитеља. Не верује да је воајер покушао ући у стан, али страхује да би могао прећи и ту границу не буде ли ускоро ухваћен. Извор: Бошак КС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА