Најновије

У Београду на продаји ФК РАД, САЈАМ, КАФАНЕ, СТУДИО Б...

У овом кругу приватизације, на пример, понуђени су Београдски сајам (204 запослена), Дом синдиката (32), „Славија хотели“ (202), Студио Б (243), РТВ Панчево (63), али и „Икарбус“ (267), „Утва“ (253), БИП (542), „Индустрија обуће Београд“ (79), „Друштво за одржавање зграда Београд“ (597)
Огромна листа распродаје (Фото: Викимедија)

Огромна листа распродаје (Фото: Викимедија)

Агенција за приватизацију објавила је прошле недеље јавни позив за продају 502 предузећа. На списку се, поред бројних гиганата, попут „Галенике“, ПКБ, ИМТ, ИМР, ИМТ, „Ласте“, налази и повећи број познатих привредних субјеката са територије српске престонице, објавиле су “Новости”. Држава, тако, тражи заинтересоване купце за многобројне фирме из сфере грађевине, саобраћаја, трговине и туризма, медија, па чак и спорта. У овом кругу приватизације, на пример, понуђени су Београдски сајам (204 запослена), Дом синдиката (32), „Славија хотели“ (202), Студио Б (243), РТВ Панчево (63), али и „Икарбус“ (267), „Утва“ (253), БИП (542), „Индустрија обуће Београд“ (79), „Друштво за одржавање зграда Београд“ (597).
Прочитајте још:Томислав Николић након „мастера“ постао и академик!Дачић: Спремни смо да мењамо Устав
Посебно је интересантно да се на списку нашао и један фудбалски клуб, и то суперлигаш Рад, који, по званичним подацима, има 56 запослених. Са 127 запослених угоститељско предузеће „Варош капија“ је једно од већих у својој области. Оно обухвата и популарне кафане и ресторане „Знак питања“, „Парк“, „Сунце“, „Коларац“, „Пролеће“, „Златно буренце“, „Корзо“… Извор: Телеграф РС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА