Најновије

Уплакана певачица: Због Вељка ми је живот постао пакао!

Вељко и ја нисмо у вези и данима се нервирам и плачем због измишљених прича - каже Анђела Вујовић за коју се везују гласине да је наводно његова нова девојка.
Мука због Вељка (Фото: Фејсбук)

Мука због Вељка (Фото: Фејсбук)

Млада певачица Анђела Вујовић, за коју се већ данима прича да је наводно нова девојка Вељка Ражнатовића, демантује те гласине и тврди да су она и Цецин син само пријатељи, као и да данима плаче јер не може да докаже да јој Вељко није дечко, пише Телеграф.
Прочитајте још:Украjинска влада саопштила да jе заузела Луганск!Mушкарци пажња: Која је најача женска ерогена зона?
- Вељко и ја нисмо у вези и данима се нервирам и плачем због измишљених прича. Ми се познајемо из вртића, али се годинама нисмо ни видели ни чули, све док са течом нисам отишла ове године у Гучу, и тамо га срела, и баш смо се лепо испричали. Пошто имамо заједничку другарицу, једно вече смо отишли у провод јер смо се коначно нашли после толико времена и били смо заједно. Доскора сам имала дугу везу и на крај памети ми није пало да се мувам са Вељком јер знам да је и он недавно раскинуо са Машом Терзић. Па, није он луд да после дивне везе са Машом одмах уплови у нову – прича Анђела и додаје да је због ових трачева пријатељи бивше Вељкове девојке свакодневно вређају на друштвеним мрежама. - После првог текста у новинама, на Фејсбуку су ми стизале одвратне поруке да сам спонзоруша, сељанка и свашта нешто. Не могу то да трпим – закључила је Вујовићева. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА