Најновије

(ВИДЕО) Српкиња од понављачице постала амерички топ модел!

Мирјана Пухар има шансу да освоји титулу америчког топ модела а за ту титулу се такмичи против 14 других лепих лица у 21. сезони ријалити програма “America’s Next Top Model”.
Топ модел (Фото: ЈуТјуб)

Топ модел (Фото: ЈуТјуб)

Ова девојка није имала лак животан пут. Рођена је у Сремској Митровици, али из Србије је са породицом избегла за време сукоба на Косову. Најпре су отишлу у Њујорк, али убрзо су се стационирали у Северну Каролину где јој се отац запослио као електричар, мајка ради у ресторану, а млађи брат је управо кренуо у средњу школу.Мирјану је манекенство привукло од малих ногу, и каже да су први кораци били још у 12. години, али је све озбиљније постало са 17. година.Ипак, како пише Ало.рс, шкoла јој није ишла од руке, па ју је дефинитивно напустила са 16 година. Пре тога је стално бежала са часова, упадала у туче и константно је била под радаром директора школе.- Била сам дивље дете. Излазила сам, забављала се и слично јер нисам имала добар утицај околине на себе - прича Мирјана која додаје да су родитељи били бесни када су сазнали да је напустила школовање. Међутим, и они су имали разлог за радовање када је напустила проблематично друштво и успела да "заради" диплому и то баш пред кастинг за шоу.Осим тога што је Српкиња, ова манекенка је интересантна јер је ћемо је гледати у љубавном односу са једним од мушких кандидата.
 Прочитајте још:Метеоролози упозоравају: Земљи прети опасност од апокалипсе!Представништво ДНР у Србији: Луганск није пао!
- Дефинитивно ћете гледати романтичне сцене између мене и једног од момака - рекла је Мирјана, али помало чуди одговор на питање да ли има дечка:- Не. Тренутно немам!Пошто се преселила у Америку, радила је у "Мекдоналдсу", да би на крају завршила на телевизији и то као кандидат за титулу "следећег америчког топ модела"!Маијана је снимање серијала, које премијерно емитовано у понедељак, почела са 18. година (у међувремену је напунила 19) и то као најмлађа такмичарка, али и најнижа. Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА