Најновије

Николић: Грађане треба подсетити на солидарност

ВAРВAРИН - Породицама Живковић и Ђорђевић из Oбрежа, код Варварина данас су уручени кључеви од кућа коjе су обновљене након поплава донациjама фондациjе "Драгица Николић".
Томислав Николић (Фото: ЈуТјуб)

Томислав Николић (Фото: ЈуТјуб)

Председник Србиjе Tомислав Николића, коjи jе данас са супругом Драгицом, уручио кључеве рекао jе да ће кључеви бити уручени за jош шест кућа у Kоцељеви и Баjноj Башти. "Улога фондациjе у обнови кућа би тиме била завршена, а остатак санациjа и обнове преузеће држава и локалне самоуправе", рекао jе Николић након обиласка кућа породица Живковић и Ђорђевић.
Прочитајте још:Прва реаговања на Вучићево окретање леђа Русији: СРС и СНП НАШИБрисел поздравља Вучићеву изjаву
Oн jе рекао да jе задовољан како су се извођачи радова одазвали на позив фондациjе, да jе стигло доста донациjа jер су грађани Србиjе схватили да ову катастрофу ниjе било могуће спречити. "Са жељом да се више никада оваква непогода не догоди у Oбрежу, идемо даље", рекао jе Николић. Грађане треба подсетити на солидарност, а то jе и улога ове фондациjе, рекао jе он, додаjући да људи коjи донираjу средства желе да виде и шта jе од тог новца урађено. фондациjа jе извршила своj задатак, рекла jе председница те фондациjе Драгица Николић , додаjући да jе вредност радова на обнови ове три куће девет милиона динара. "Oпштина Варварин и колунална предузећа су доста тога урадили, односно све онако како смо се договорили", рекла jе Николићка и нагласила да jоj jе драго што ће ове породице зиму дочекати у новим кућама. фондациjа Драгице Николић jе до сада обновила и обнавља 24 куће коjе су претрпеле штету након маjских поплава. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА