Најновије

Рада Манојловић доживела нервни слом!

ЦИРИХ - Малер који је потерао певачицу Радмилу Манојловић довео је потпуног лудила у Цириху, када је на аеродрому узела туђи кофер уместо свог.
Умало нервни слом... Фото: Фејсбук

Умало нервни слом... Фото: Фејсбук

Да стварност буде гора, она је то схватила тек када је дошла у хотел, јер су модел и апликације на коферу биле идентичне, а када је увидела да нема шта да обуче, доживела је прави нервни слом.
Прочитајте још:(ФОТО) Николија показала секси гузу!Ево како ће се звати Нолетов син
- Она је била ван себе када је у хотелу отворила кофер и видела дечје ствари. Почела је да хистерише и није знала шта да ради јер је до наступа имала само три сата. Чак се у једном тренутку и расплакала, јер није знала како да реши проблем. Колико је била слуђена, почела је на српском да објашњава рецепционерима шта се десило. Када су је смирили и схватили у чему је проблем, одахнули су јер су мислили да је нешто озбиљније - изјавио је за „Ало!“ извор који се нашао на лицу места, и додао да је Рада одмах ангажовала људе да јој нађу гардеробу. Убрзо су контактирали са људима на аеродрому како би нашли путника авиона са идентичним кофером, док је Рада дала новац једној од девојака да оде да јој купи хаљину у њеној величини, а она се затим са организаторима дискотеке договарала око детаља. Док сам ја била у хотелу, још увек нису нашли правог власника кофера који је Рада узела јер није било ознаке, а ни она свој није обележила - каже извор са лица места. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА