Најновије

Сека Алексић се срушила у Макарској, хитно одведена у болницу!

МАКАРСКА - Светлана Алексић прексиноћ је завршила у болници у Макарској јер јој је позлило на наступу у једном клубу. Како Курир сазнаје, певачица је две песме пред крај свирке осетила вртоглавицу и малаксалост, а кад је завршила наступ и отишла у бекстејџ, само се сручила на под.
Сека Алексић (Принтскрин: ТВ Пинк)

Сека Алексић (Принтскрин: ТВ Пинк)

Њен супруг Вељко Пиљикић одмах је скочио и полио је водом, а менаџери дискотеке су позвали Хитну помоћ, након чега је пребачена у болницу, где су је прикључили на инфузију. Сека се цео дан осећала лоше од умора, али није било шансе да откаже наступ јер је тад већ била у Хрватској. Пре него што је отишла у клуб, попила је витамине за имунитет, али није вредело. Током свирке осећала је малаксалост и болела ју је глава. Успевала је некако да се избори с тим, међутим, пред крај ју је исцрпљеност савладала. Кад се поклонила публици и кренула у бекстејџ, једва је стајала на ногама.
Прочитајте још:(ФОТО) Вреле фотке Секе Алексић у мини купаћем!(ФОТО) Станија после Ајс Бакет Чаленџа наставља да се прска!
Чим је ушла унутра, само је изговорила „Вељко“ и пала на земљу. Сви су се у секунди створили око ње, због чега је избила читава пометња. Хитна помоћ дошла је у року од 10 минута, кад је певачица већ почела да долази себи и одмах су је одвезли на прими инфузију и ураде све потребне анализе, које су показале добре резултате. Лекари су установили да је проблем изазвао умор и напорни тренинзи - рекао је извор. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА