Најновије

Рат у владајућој коалицији: Стефановић тражи избацивање Дачића из владе!

БЕОГРАД - Небојша Стефановић, министар полиције и потпредседник СНС, реагујући на изјаву лидера социјалиста Ивице Дачића да је трпео пацке од Александра Вучића јер је био на рођендану нашег листа, те да ће му се „наје.ати мајке“ јер мисли да нам је дао причу о ордену Слободана Милошевића, каже да верује да ће премијер сада добро размислити о односу ове две странке, те увидети да је сарадња са социјалистима била погрешан потез, пише Курир.
Стефановић: Вучићу, избаци га! (Фото: ЈуТјуб)

Стефановић: Вучићу, избаци га! (Фото: ЈуТјуб)

- Ово што Ивица Дачић говори показује какав је његов однос према СНС и Александру Вучићу. Познато је да је премијер Вучић обезбедио Дачићу место у Влади, а да то није морао да уради. Лично сам се противио коалицији са СПС и верујем да ће мој пријатељ Александар Вучић, после ових изјава лидера СПС, добро размислити о том односу и увидети да је сарадња са социјалистима била погрешан потез - казао је Стефановић, који већ дуже време не гаји симпатије према социјалистима. Он је уочи формирања Владе, изреволтиран изјавом Новице Тончева да социјалисти не морају да уђу у Немањину 11, рекао да ће свом шефу препоручити да не праве коалицију са СПС. - Пошто су заинтересовани да нам држе лекције, нека иду у опозицију. Србија неће пропасти без социјалиста у власти - казао је тада Стефановић.
Прочитајте још: Порука Меркелове Србији и комшијама!
Подсетимо, Ивица Дачић је пре два дана у разговору за наш лист, пише Курир, кад смо га позвали за коментар поводом информације да је у сефу у МУП годинама скриван орден Југославије који је добио Слободан Милошевић, а чија је цена око 150.000 евра, побеснео и урлао у слушалицу: - Је л‘ знаш да се прича да ће напредњаци да вас угасе до Нове године?! Ко ће онда да вам остане? Да ли знаш какве сам ја све нападе због вас трпео! Дошао сам вам на прославу рођендана, није вам био нико од напредњака, а ви им упорно идете низ длаку. Знаш какве сам пацке после трпео од Вучића? Је л‘ вам ту причу дао Небојша Стефановић?! Сад ћу да га зовем да му се наје.ем мајке! Што ми ово радите? Чиме сам то заслужио? Сад вам је Небојша супер? Ма је.ем вас све. Реаговања - Како коментаришете Дачићеве испадеГоран Кнежевић, СНСШТА ЋЕ НАМ? Џабе ти такав коалициони партнер ако тако мисли о теби. Изненађен сам, не знам шта му је, не разумем. Вукашин Обрадовић, НУНСУЛИЧАРСКИ РЕЧНИК То не приличи никоме, нарочито не политичару који је и шеф дипломатије. Уличарски речник не треба да буду обележје политичара. Петар Јеремић, УНСЦЕНИМО ИЗВИЊЕЊЕ Ценимо то што се извинио. Сваки јавни функционер треба да води рачуна о начину разговора са новинарима. Славица Ђукић Дејановић, члан председништва СПСНОВИ МОМЕНТИ Присуство СПС у власти је корисно вишеструко, али СНС може и сам. Односи у Влади су добри, и премијер је на рођендану наше партије рекао шта мисли о нама. Ипак, ово су за мене нови моменти. Дачићева реакција никад до сада није била без основа. Нисмо мењали став о сарадњи са СНС. Никад га нисам чула да користи такве термине, а познајемо се годинама. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА