Најновије

Почело такмичење у излежавању!

ПOДГOРИЦA - У Брезни, црногорском етно-селу, данас jе почело традиционално такмичење у излежавању.
Ну, јадан, лези... (Фото: marcelopires.org)

Ну, јадан, лези... (Фото: marcelopires.org)

За титулу наjбољег џабалебароша приjавило се ове године 13 такмичара, од чега jе скоро половина из "оближњег" иностранства, то jест из Србиjе и Хрватске. Са само jедним правилом, да ни по коjу цену не смеjу ни сести нити устати, пред такмичарима су сати лежања у борби за титулу маjстора излежавања и награду од 300 евра. Oрганизатори надметања у Брезни, коjа се налази између Никшића и Плужина, задовољни су међународним одзивом, али веруjу да ће титулу ипак однети Црногорац, преносе црногорски медиjи. "Чисто сумњам да ће Црногорцима неко узетити титулу”, уверен jе Mићо Благоjевић, власник етно-села у Брезни. Иначе, прошле године такмичење jе траjало 32 сата, а титулу jе освоjио локални такмичар Mарко Ђуровић, коjи jе и овогодишњи фаворит.
Прочитајте још:Погледајте где се запослила бивша Клинтонова швалерка!Ово је званично најбоља порно глумица на свету!(ФОТО) Чувена манекенка гола и у петој деценији!
Да све буде по правилима бринуће се судиjа Ивица Драшковић. Oвогодишњем такмичењу jе претходила нова дисциплина, маратон на 50 метара у ком jе победник био онаj ко jе последњи ушао у циљ, а то jе оваj пут био локални такмичар Борис Kрунић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА