Најновије

ДС: Вучићева обећања су јалова!

БEOГРAД - Демократска странка саопштила jе данас да су обећања Aлександра Вучића и Српске напредне странке о бољем животу jалова и да jе сада jасно да воде Србиjу у потпуну пропаст.
Критике ДС на рачун премијера ФОТО: ДС

Критике ДС на рачун премијера ФОТО: ДС

ДС наводи да грађани више од 700 дана слушаjу обећања Aлександра Вучића о бољем животу, коjа су била и предизборно обећање СНС, а потом и део експозеа сваке од три Владе. - Сетимо се само неких изjава, од обећања датом грађанима да ће се 2014. године живети много боље и да ће људи видети светло на краjу тунела, преко изjаве да ће 2014. године бити пакао, али ће се већ 2015. године живети боље, да би поводом сто дана Владе таj рок померио на 2016 године, наводи се у саопштењу ДС. Демократе наводе да се рокови за остварење благостања помераjу због имагинарних неприjатеља, таjкуна, опозициjе, реконструкциjе, али да jе "коначно, након двогодишње демонстрациjе незнања и нестручности, jасно да СНС води земљу у потпуну пропаст".
Прочитајте још:Нова градска власт у КрагујевцуВучића хвали Курц
- Цена нестручних експеримената свих Вучићевих Влада, коjе он назива реформе, jе све нижи животни стандард грађана и удаљавање од демократских начела, сматраjу демократе. Oни додаjу да нада о бољем животу коjи Вучић олако обећава грађанима нема утемељења у чињеници да се грађанима намећу нови трошкови и закони донети по хитном поступку, а државна средства крчме таjним уговорима. "Две године празних обећања, урушавања институциjа, пада стандарда грађана и репресивних мера сасвим су довољни докази да од обећаног бољег живота нема ништа", наводе демократе. Oни додаjу да jе "успешно реализован само део обећања - да ће 2014. године бити пакао" jер се у Србиjи jако тешко живи, а грађани немаjу никакву перспективу нити се, како наводе, може живети и напредовати са лажним обећањима. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА