Најновије

Отворено писмо Слађане Милошевић: Доктор је одбио да ме прегледа!

Слађана је на својој званичној страници на Фејсбуку објавила саопштење да је због одбијања лекара са ВМА да јој пруже прву помоћ морала приватно да се лечи.
Задобила тешке повреде (Фото: ЈуТјуб)

Задобила тешке повреде (Фото: ЈуТјуб)

Рок звезда Александра Слађана Милошевић доживела је тешку несрећу кад је сплетом несрећних околности пала и сва се изломила, а поред ове незгоде уметница је имала проблем и са лекарима који нису желели да је прегледају. Поводом овога, Слађана је на својој званичној страници на Фејсбуку објавила саопштење да је због одбијања лекара са ВМА да јој пруже прву помоћ морала приватно да се лечи. "Слађана Милошевић је доживела тежак пад и том приликом јој је повређено цело тело, посебно грудна кост, зглобови, шака и нагњечени су унутрашнии органи. Угрувана и у модрицама, јавила се најближој болници. Међутим, дежурни ортопед и особље ВМА, у чијој близини Слађана станује, одбили су да јој пруже прву помоћ! Лекар се није ни појавио, а техничарка је уметници и њеном брату одговорила да помоћ потражи негде другде. Име лекара нисмо још сазнали. Слађана се за помоћ јавила приватним лекарима", стоји у саопштењу, уз напомену: "Од свих јавних личности, хуманитарни рад Слађане Милошевић је посебно важан и јавности познат. Читавом народу је у најтежим ситуацијама пружала помоћ, окупљала доброчинитеље, уметнике, сама се одрицала свог новца, организовала добротворне акције, о чему сведоче бројна признања која је добила".
Прочитајте још:Кесић претерао! Са демократом “За дом спремни” !Ово су пет првих мера новог министра финансија
"Подсетићемо да је Слађана Милошевић годинама са својом организацијом у Америци, у сарадњи са Православном црквом, прикупљала донације Србији у лековима и здравственој опреми у време санкција. Само у једном наврату, 1993. године, уз њену помоћ наши исељеници су прикупили милион и по долара у лековима. Да ли је могуће да неком ко је толико помоћи и добра донео овом народу лекар одбије да пружи прву помоћ?! Ко су онда лекари Србије? Да ли се сме дозволити оваква нехуманост?", стоји у саопштењу на друштвеној мрежи. Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА