Најновије

ПАЖЊА: Бивши гувернер Луганска тврди да Путин и Меркелова имају тајни споразум

КИЈЕВ - Алексеј Данилов, бивши гувернер Луганске области, тврди да су Владимир Путин и Ангела Меркел потписали тајни споразум и да је због тога заправо Европска Унија савезник Руске Федерације, а не Украјине.
Путин и Меркелова у Берлину (Фото: ЈуТјуб)

Путин и Меркелова у Берлину (Фото: ЈуТјуб)

"Немојте да сте наивни. Највећи трговински партнер Европске Уније је Руска Федерација. Највећи трговински партнер Руске Федерације је Европска Унија. Све је јасно. Обострани интереси су јасни. Ни Путина ни Меркелову не занима народ." - каже Данилов. "Ја сам о припремању тог споразума говорио још у јануару." - каже Данилов за најпосећенији украјински портал Обозревател. Он овај споразум назива "Молотов-Рибентроп бр.2" асоцирајући на споразум "Молотов-Рибентроп" о ненападању Немачке и Совјетског Савеза из Другог светског рата. "Погледајте како се Меркелова понаша у случају срушеног Боинга. Шта би било да се срушио авион Луфтханзе!?" - пита Данилов. "Меркелова упорно тврди да је рат у Украјини унутрашњи конфликт, иако је и више него јасно да је Русија практично почела рат у нашој земљи. И тај противавионски систем БУК, тенкови, минобацачи... то је све из Русије." - тврди Данилов.
Прочитајте још:Запад губи рат са Русијом по питању „стране агентуре“
"Путин је купио земље Европске Уније и он практично легализује своје злочине. Неометано спроводи своје планове у Украјини." - објашњава Данилов за украјински Обозревател. Обозревател подсећа да је енглески Индепендент писао већ о тајним споразумима Меркелове и Путина, али да је Немачка то демантовала јавно. Данилов је иначе политичар који заступа тезу да ће Украјина победити у рату против Русије и да ће се рат у Украјини завршити распадом Руске Федерације, пише Обозревател. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА