Најновије

Српски фудбалер одлучио да игра за Косово!

ПРИШТИНА - Приштински дневник Зери коначно је пронашао Србина, фудбалера спремног да се једног дана, кад то буде одлучио селектор Алберт Буњаку, стави на располагање репрезентацији такозване републике Косова.
Дража му Приштина од Београда: Александар Шошић (Фејсбук/Курир)

Дража му Приштина од Београда: Александар Шошић (Фејсбук/Курир)

Реч је о Александру Шошићу (19), становнику јужне српске покрајине, који тренутно игра за тим Дрите из Гњилана. - Имао сам неколико понуда из Србије, али ја сам с Косова и није ми се напуштала породица. Одлично сам прихваћен у новом клубу, иако на почетку нисам знао језик. Ипак, неки саиграчи су знали српски, па су ме мало научили албанских речи, тако да данас комуницирамо. Најбоље је што сви разумемо фудбалски језик, који је универзалан - причао је Шошић за Зери док му се, како је новинар забележио, отац нервирао што даје интервју приштинском листу.
Прочитајте још:Ноле и Вавринка против Зикија и НестораФСС: Клубовима још 30 данаСрпски шахисти доминирају у Норвешкој
Ако је веровати истом извору, млади Шошић прижељкује да играма заслужи позив селектора и да обуче дрес репрезентације Косова, али би пре тога волео да нестану тензије које деценијама оптерећују живот Срба и Албанаца. - Једног дана, кад се ствари буду слегле, играо бих за Косово, зашто да не - закључио је играч гњиланског клуба који се такмичи у непризнатој Суперлиги. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА