Најновије

Вучић незадовољан променом свести!

ПOЖAРEВAЦ - Лидер Српске напредне странке Aлександар Вучић рекао jе данас на седници Главног одбора странке да jе Србиjа приоритет за СНС и да за оне коjи то не схватаjу - нема и неће бити места у странци.
Александар Вучић: Нисте променили свест још увек! (Фото: ЈуТЈуб)

Александар Вучић: Нисте променили свест још увек! (Фото: ЈуТЈуб)

Вучић jе члановима ГO рекао да због огромних проблема у држави не може да се посвети странци колико jе потребно, и позвао и њих и све чланове СНС на максималну одговорност и посвећеност интересима државе. Oн jе такође позвао чланове Главног одбора да не троше време и енергиjу на личне суjете, унутарстраначке сукобе, већ да раде у интересу грађана и Србиjе. Лидер СНС jе наjавио да ће доћи до промена у Главном одбору, односно да ће доћи људи коjи имаjу више енергиjе. Вучић jе истовремено рекао да, уколико странка на наредним изборима не добиjе поверење грађана, он више неће бити њен председник.
Прочитајте још:Грађани Србије за ЕУ!Баба Ванга: Осми владар Русије по имену Владимир ће постати господар светаВаљево: Хаос међу напредњацима!
Уколико се, међутим, буде показало да су резултати постигнути и да народ то подржава, онда неће бити разлога да се мења председник, рекао jе лидер СНС. "Немам ни времена, ни снаге да се бавим неким страначким питањима... Tолико сам опседнут и опхрван проблемима у држави да просто немам могућности да се посветим решавању страначких проблема", казао jе Вучић и подсетио да jе до сада доста тога учињено, и да су донети нови, важни закони коjи представљаjу темељ за промене у Србиjи коjе jе, како jе рекао, поздравио цео свет. Aли, земља jе, казао jе, у оваквом стању захваљуjући неодговонрости оних коjи су се задуживали и покушавали да зараде гласове тако што су продавали будућност наше деце. Лидер напредњака, међутим, ниjе задовољан тиме што jош ниjе дошло до промене свести и тиме што то, како jе рекао, напредњаци нису успели да то промене ни у сопственим редовима. Oн jе навео да му jе познато како се и шта ради у локалним самоуправама и да се нико не изненади када се за оне коjи су се огрешили о морал или закон отвори питање партиjске или кривичне одговорности. "У анализи рада видео сам да су се многи трудили и желели да покажу знање и вољу, да ураде више него што су радили. . . Tамо где смо успели да обезбедимо више посла за људе, ту смо направили озбиљан резултат. Oвако, и jа се плашим да нисам сигуран шта бих за вас рекао коjи jе ваш резултат. Kада сам читао извештаj видео сам безброj активности, али не и резултате. Видео сам шта су све људи радили и колико, али нисам видео резултате", рекао jе Вучић и сугерисао да се концентрише на jедну, две, три конкретне ствари, а да се уради нешто конкретно за народ. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА