Најновије

Заменик Стрелкова: Обичним данима кијевска хунта губи просечно између 30 и 40 оклопних транспортера за 24 часа

Коментар Фјодора Березина, заменика Игора Стрелкова:“Судећи по реакцијама на прошлу поруку (о губитку оклопних транспортера непријатеља под Шахтјорском у количини 125 машина), нико ништа не верује.
Заменик Стрелкова-Фјодор Березин (фото:commons.wikimedia.org)

Заменик Стрелкова-Фјодор Березин (фото:commons.wikimedia.org)

Није ни чудо. Ни ја сам не бих веровао. У књигама су увек покушавали да наводе да су губици били фифти-фифти. Међутим, овде се ради о нечем другом. Дакле – само ради информисања. У просеку – обичним данима – кијевска хунта губи између 30 и 40 оклопних транспортера за 24 часа. Главни рејон губитака – Шахтјорск, Сњежноје. Сада је придодата и Маринка и још један правац ка Доњецку. У просеку, за дан-два, армија хунте носи веома озбиљне губитке. То јест, до 100 јединица оклопне технике, и од 700 до 1 000 убијених војника. То нису никакве бајке. Не знам колико је оклопне технике остало хунтоидима. Немам времена за аналитику. Претпостављам, постоје за то и неки подаци који потврђују та нагађања, да се већ ради о коришћењу старих тенкова из резерви Варшавског пакта. Постоје докази на рачун пољских тенкова. Долазе најамници. И то са прилично удаљених тачака света. За сада не треба све разглашавати. На крају, као и увек, обраћање мамицама из западних области. Извуците своја чеда из Донбаса. Јер ће у супротном сви до једног изгорети у “кутијицама” или око њих”.
Прочитајте још:Баба Ванга: Осми владар Русије по имену Владимир ће постати господар светаСа ликвидацијом „јужног џепа” стратешка иницијатива прелази на страну Новоросије
Извор: rusvesna.su, Фонд стратешке културе

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА