Најновије

Како је Џастин Бибер спасао руског пецароша од медведа

Песме Џастина Бибера популарне су широм света, међутим, руски медведи их очигледно не подносе. О томе сведочи и прича Игора Возорбицина, који је сачувао главу захваљући нумери канадског певача. Све се десило када је овај руски риболовац отишао да пеца на своје омиљено место, пише Дејли Мејл.
Није познато хоће ли удружења за заштиту животиња тужити певача, фото: Abc15.com

Није познато хоће ли удружења за заштиту животиња тужити певача, фото: Abc15.com

Тамо га је сачекао ни мање, ни више него медвед, који га је напао. Дивља животиња је ударила Возорбицина канџом и избила му мобилни телефон. Међутим, десило се нешто неочекивано. Мобилни је зазвонио, а на њему се чула песма Џастина Бибера “Бејби”. Медвед се уплашио и побегао, а Игор је сачувао живу главу. - Имао сам среће када је телефон почео да звони и када је медвед побегао – рекао је Возорбицин и наставио: - Знам да таква врста звоњаве телефона не одговара сваком укусу, али је моја унука убацила песму Џастина Бибера из шале – закључио је риболовац. Иначе, медвед који је напао Возорбицина тежак је 600 килограма, и кад-тад убија вукове и сибирске тигрове.
Још вести:Џастин Бибер и Селена Гомез шмркали кокаин у клубуКОРПА: Лима испалила Биберчета у сред Кана„Џастин Бибер је једно мало г***о!“
Извор: Ало!

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА