Најновије

НИКОЛИЋ: Бугаре чека 11 ратника на терену и још 30.000 на трибинама

БЕОГРАД - Тренер фудбалера Партизана Марко Николић рекао је да ће његова екипа данас играти ратнички против Лудогореца у реваншу трећег кола квалификација за Лигу шампиона, али и истакао да од исхода тог дуела не зависи опстанак клуба.
Марко Николић (Фото: ЈуТјуб скриншот)

Марко Николић (Фото: ЈуТјуб скриншот)

Први меч у Бугарској завршен је без победника (0:0), тако да црно-беле сваки тријумф води у плеј-оф за елитно клупско такмичење. "У спорту не побеђује увек онај који је потрошио више новца, пресудни могу да буду мотивација и жзеља да се дође до циља. Сада Лудогорец долази у нашу кућу и нека они размишљају како ће се изборити са 11 'ратника' на терену и још 30.000 на трибинама", казао је Николић уочи веома значајне утакмице. Претходних дана медији су писали колико би пласман у наредну фазу и сигурна јесен у Европи значили клубу који се налази у тешкој финансијској ситуацији. "НИје нормално да се прави ситуација да је овај меч пресудан и то је нека врста неспортског притиска. Ово није 'бити или не бити' за Партизан, јер ће он играти важне мечеве и после тога. Међутим, ако сутра направим искорак, то ће бити прави потез", навео је Николић.
Вести из рубрике:Кошаркаши Србије поражени – Теодосић повређен!Троицки и Крајиновић успешни у Сан МаринуСрпски фудбалер одлучио да игра за Косово!
Шеф стручног штаба црно-белих потврдио је да су Данко Лазовић и Андрија Живковић спремни за меч са бугарским шампионом. "Имамо играче који су играли и веће утакмице од ове. Морамо да будемо храбри, да верујемо у себе и једноставно да играмо фудбал. Знам да можемо боље него у Разграду, иако су и тамо момци били дисциплиновани. Овакав меч може да одлучи једна лопта или неколико центиметара, а срећу морамо да заслужимо", поручио је Николић и констатовао да екипа има неку врсту оптерећења, пошто је једини преостали представник Србије на евро сцени. Реванш меч између Партизана и Лудогореца игра се вечерас од 20.45 сати на стадиону у Хумској. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА