Најновије

АРТМАН: Ово је други пут да забрањена средства уђу у Трибунал

Отров у судници хашког Трибунала или било шта друго што је иначе забрањено унети је забрињавајуће и неприхватљиво, рекла је Флорaнс Артман, бивша потпаролка Трибунала.

Флоранс Артман (Фото: Јутјуб)

- Ово је други пут да забрањена средства буду унесена у Трибунал. Први пут је то било у случају Слободана Милошевића и тада то нисмо видели, а он је узимао противлек који је поништавао деловање лека за високи притисак и сада. Шокантно је да се ово десило и не знам како обезбеђење то није спречило јер знали су скочити на мене - рекла је Артман и нагласила да је било важно да жртве данас неометано чују пресуду, пише магазин Старт.
Каже да је тешко спречити самоубиство ако је неко то одлучио, али да би требало да буде немогуће у Трибунал унети било шта што није потребно за поступак.
- Када сам ја била у затвору конзулици Француске је било забрањено да ми унесе чоколаду, а ово је ушло. Зашто правила нису иста за све? - рекла је Артман.
Подсећања ради, Слободан Праљак је усред читања пресуде и након потврђивања затворске казне за њега од 20 година попио нешто за шта је његова адвокатица рекла да је отров.
Прочитајте ОВДЕ како су Хрвати реаговали на пресуду и инцидент у судници.
Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

А погледајте шта је све Артманова рекла у интервјуу за ТВ Пинк.
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА