Најновије

Обама непожељан на Хиландару

Председник Сједињених Америчких Држава, Барак Обама, је желео да посети Свету Гору како би обишао српски манастир Хиландар и Атос, али монаси тих манастира нису желели ни да чују, јављају грчки медији.
Амерички председник је поднео захтев да обиђе православне светиње на Светој Гори, али монаси су му ставили до знања да је "персона нон грата

Амерички председник је поднео захтев да обиђе православне светиње на Светој Гори, али монаси су му ставили до знања да је "персона нон грата" (Фото: Ijreview.com)

Обама је према незваничним информацијама поднео захтев за посету једном од највећих православних светиња, али монаси манастира на Светој Гори су хитно одговорили и ставили до знања америчком председнику да је “персона нон грата”. Да му је одобрен улазак на Свету Гору било би прекршено једно од основних правила, а то је да је приступ манстиру Хиландар забрањен за муслиманске вернике. Претпоставља се да је ову информацију изван граница Атоса пренео Атоски старац, који је верни чувар моралних вредности и који је у световном животу био у војној служби. Међутим, до сада није било званичног саопштења које би потврдило или демантовало ову информацију.
Сличне вести:НА СВОЈУ РУКУ: Обама без одобрења Конгреса САД бомбардује исламисте у ИракуВашингтон Тајмс, Форбс, Дејли Бист: Обама се избламирао изјавама о Русији!
Извор: Новости онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА