Најновије

СНС: Истражни органи да утврде све о Пајтићевим пљачкама Војводине!

БEOГРAД - Српска напредна странка затражила jе данас од надлежних државних органа да хитно и без даљег одлагања одговоре на питање како jе лидер ДС и председник воjвођанске владе Боjан Паjтић опљачкао Воjводину и ко спречава да се утврди његова кривична одговорност.
Српска напредна странка (Фото: СНС)

Српска напредна странка (Фото: СНС)

"Питамо надлежне државне органе када ће грађанима коначно да се саопшти истина о томе колико новца jе покрао Паjтић из Mеталс банке, где су нестале паре из покраjинских робних резерви, и коjе су мере предузете поводом афере фонд за развоj Воjводине? Питамо и када ће надлежни државни органи обавестити грађане и рећи истину поводом пљачки у НИС-у, коjе jе спроводио Борислав Стефановић", наводи се у саопштењу СНС. СНС jе упитала "свезналице из ДС" зашто за пет година нису били у стању да обjаве уговор о фиату, зашто су грађанима остали дужни и нису обjавили ни уговоре са Aзербеjџаном и Kином… "Демократска странка, колико год саопштења писала, не може да поништи чињеницу да на челу своjе странке, и у своjим редовима, има криминалце, а Српска напредна странка позива надлежне државне органе да одмах кажу истину грађанима", наводи СНС.
Прочитајте још:ДС: Вучић крије тајне уговоре о продаји најплоднијих ораница
Саопштење СНС-а jе одговор Демократскоj странци, коjа jе данас од Владе затражила да обjави све "уговоре, протоколе, меморандуме и друге акте у целости", укључуjући и уговоре коjе су склапале друге Владе, везано за проjекте сарадње с Уjедињеним Aрапским Eмиратима. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА