Најновије

Николић за “Спорт”: Не дамо на Дринчића!

Иако је имао проблема у репрезентацији Црне Горе, Никола Дринчић је у Хумској минула три дана радио беспрекорно као и до сада, и ниједним гестом се није могло наслутити да је играч имао стресну недељу иза себе. Ни у Партизану нису дозволили, пре свих тренер Марко Николић, да се један од најбољих играча екипе „развлачи” у јавности у негативном контексту, па је струка стала уз Дринчића и пружила му максималну подршку.
Марко Николић, тренер ФК Партизана (Фото: ЈуТјуб скриншот)

Марко Николић, тренер ФК Партизана (Фото: ЈуТјуб скриншот)

Тренер Николић је тим поводом обавио и разговор са Дринчићем, који се тицао искључиво будућности играча у црно-белом дресу. - Разговарао сам да Николом Дринчићем после његовог повратка у екипу, али ниједног тренутка се нисмо дотакли дешавања у националном тиму Црне Горе. Дринчић је изузетно важан за ову екипу Партизана, зато смо му пружили максималну подршку, јер је то заслужио и људским, и фудбалским квалитетима. Ради се о изузетном карактеру и сјајном играчу, који нас чини квалитетнијим. Из тог разлога је дијалог био усмерен на будућност, на његову улогу у Партизану у наредном периоду, која ће, као и до сада, бити веома важна. Догађај у националном тиму јужних суседа се беспомучно препричава? - То је нешто њихово, не дотиче се Партизана. Зато нам то није била тема ниједног момента, већ само клуб и изазови пред нама.
Прочитајте још:
Каквог Николу Дринчића очекујуете у наредном периподу, с обзиром да је клуб стопирао његов трансфер у Израел? - Биће прави, онакав Дринчић на каквог су навијачи навикли свих ових месеци. Посвећен је тренингу, расположен, јер је прославио и рођендан. Дакле, не постоји ниједан једини проблем. Све што се догађало са трансфером је сада иза нас и сви смо искуључиво фокусирани на оно што нас очекује. Уверен сам да ће Никола на терену потврдити моје речи и показати колико је, уз остале искусне играче, као и млађарију која учи и стасавају уз њих, битан за Партизан - јасан је тренер Марко Николић. Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА