Најновије

СНС ће се одазвати Пасторовом позиву о решавању политичког питања Воjводине

НOВИ СAД - Потпредседник Српске напредне странке Горан Kнежевић изjавио jе данас да ће се та странка одазвати позиву председника Скупштине AП Воjводине Иштвана Пастора на разговоре о решавању политичког питања Воjводине.
Српска напредна странка (Фото: СНС)

Српска напредна странка (Фото: СНС)

Kнежевић jе рекао Танјугу да писмо, коjе jе Пастор упутио лидерима свих странака коjе имаjу представнике у покраjинском парламенту, представља наставак стратешког договора између Пастора и председника СНС Aлександра Вучића у циљу превазилажења политичке, економске и социjалне кризе у Воjводини. "Идеjа jе да се формира прелазна влада коjа би и временски и програмски имала ограничен мандат и коjа би требала да изврши задатке након чега би се расписали избори коjи би били одржани по новом изборном систему коjи jе Скупштина AП Воjводине усвоjила", казао jе Kнежевић.
Прочитајте још:
Oн jе нагласио да ће СНС учествовати у разговорима и да у тоj странци сматраjу да избори нису рационално решење због, како jе поjаснио, свих реформи коjе се спроводе на републичком нивоу". "Mислим да jе ово наjбоље, наjразумниjе и наjреалниjе решење у овом тренутку", казао jе Kнежевић и додао да се jош увек не зна ко ће напредњаке представљати на том састанку "jер jе позив тек данас стигао". Председник Скупштине AП Воjводине Иштван Пастиор данас jе на конференциjи за новинаре саопштио да jе упутио позивно писмо швим председницима странака коjе имаjу представнике у покраjинскоj скупштини да присуствуjу сасатанку на коме ће се разговарати о решавању политичког питања у Воjводини, а коjи jе заказао за 16. септембар у 10 сати. Пастор jе казао да очекуjе да ће се лидери свих странака одазвати позиву и да ће доћи или лично или ће одредити своjе представнике. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА