Најновије

Забринути родитељи сумњали су на најгоре, а у ствари је њихова ћерка годинама...

ЛИВЕРПУЛ - Родитељи девојчице били су убеђени да она има рак јер је престала да једе и почела је да губи нагло килажу, али нису ни слутили шта њихова ћерка ради.
"Синдром Златокосе" фото: Wallpaperswide.com

"Синдром Златокосе" фото: Wallpaperswide.com

Мили Валис из Велике Британије, када је имала пет година патила је од свакодневних болова у стомаку. Када ју је мајка одвела у болницу и када су лекари видели њено стање, били су збуњени. Детаљним анализама испоставило се да она у стомаку има огромну лопту сопствене косе и тада су схватили да дјевојчица пати од Рапунзелиног (Златокосиног) синдрома. Када Милина мајка Лиса више није могла да гледа своју ћерку како трпи велике стомачне болове, одлучила је да је одведе у болницу "Блекпул Викториј"а и када су доктори открили да пати од ретког поремећаја због кога особе једу своју сопствену косу, схватила је да је то проблем који траје већ две године. - Све је почело када је имала три године. Приметила сам да чупа праменове своје косе. Једног дана када сам хтела да је очешљам, приметила сам да је проћелава на полеђини главе – рекла је Лиса која је истакла да је покушавала да је спречи да једе своју косу, али безуспешно и додала да су она и њен супруг мислили да је то само лоша навика.
Још вести:(ФОТО ПРИЧА) Опасне лепоте израелског мешовитог батаљонаОсјечанин тужи квиз „Милијунаш“ јер тврди да је дао „точан“ одговор! Шта мислите, је ли у праву?
С обзиром да се девојчицино стање погоршавало, Лиса је рекла да је била престрављена и осећала се беспомоћно јер је гледала своју ћерку како не може да једе и како стално губи тежину, због чега су она и њен супруг помислили да има рак. У тренутку када јој је било најгоре, у болници у Ливерпулу је видела светло на крају тунела. - Били смо убеђени да има рак. Међутим, анализе су на крају показале да је узрок њених болова огромна количина њене косе у стомаку. Испоставило се да је ова маса дотакла њен дигестивни тракт и да је због тога имала болове. Тада нам је лакнуло – истакла је Лиса. Срећом, хирурзи су операцијом успели да изваде сву косу из њеног стомака и унутрашњи органи нису повређени, а када су стигли кући, прва ствар коју су одрадили је та да су малену Милу одвели код фризера и ошишали је на модерну паж фризуру. Она сада има десет година и опоравила се од овог ретког синдрома од ког у свету пати свега 27 особа, међутим, њени родитељи и дан данас морају да прате њено понашање. Извор: Бошњак-кс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА