Најновије

(ВИДЕО) ПРЕДСКАЗАЊЕ: Новчанице од пет до 100 долара пророковале 11. септембар!

Многима је позната прича о новчаници од 20 долара која предсказује трагедију која се одиграла на данашњи дан, 11. септембра 2001. године.
На новчаници од 10 долара, пламен се разбуктао (принтскрин Дејли моушн)

На новчаници од 10 долара, пламен се разбуктао (принтскрин Дејли моушн)

Иако новчаница од 20 долара оставља најупечатљивији утисак, слично важи и за банкноте од 5, 10, 50 и 100 долара. Најпре, да подсетимо, када се пресавије новчаница од 20 долара на одређен начин добије се авион на чијој доњој страни гори погођени Пентагон. Са "горње" стране овог авиончића виде се куле близнакиње у пламену. Оно што је још фасцинантније јесте да је ово само једна у низу фаза рушења близнакиња, а тај низ показују редом новчанице од 5, 10, 20, 50 и 100 долара! Новчаница од пет долара пресавијена на исти начин приказује куле на којима се тек помаља дим. Потом она од 10 долара приказује исте куле, али дим се знатно појачао и врх зграде већ је ухватио јак пламен. А код оне од 20 долара дим просто куља из близнакиња и почео је да захвата и доње делове зграде! Новчаница од 50 долара затим даје приказ почетка експлозија и рушења, када је ватра већ захватила готово целе зграде. Коначно, она од 100 долара приказује само вијугави дим који се уздиже ка небу. Зграде се не виде, јер су већ срушене.
Повезано: (ВИДЕО) Овако су срушене „близнакиње“ у Њујорку на данашњи дан!
Поред тога, када се банкнота од 20 долара испресавија попут хармонике, добија се име - Осама. Претпостављамо да то важи за све новчанице. Погледајте и уверите се сами у ово злокобно предсказање. dollars et 11 septembre 2001 3by killuminatis Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА