Најновије

Наришкин: Украјина само изговор за санкционисање Русије

МОСКВА –Русија је данас оштро критиковала нове санкције западних земаља због украјинске кризе, називајући их ратом без икакве везе са реалношћу.
Сергеј Наришкин, први човек Думе (принтскрин Росија 24)

Сергеј Наришкин, први човек Думе (принтскрин Росија 24)

„Украјински сукоб је само изговор” за санкционисање Русије, рекао је председник доњег дома руског парламента Думе Сергеј Наришкин који је на листи особа погођених европским санкцијама. Како преноси агенција Риа Новости, Наришкин је рекао да санкције које је најавио председник САД Барак Обама „немају везе са реалношћу”. „Да није било овога, нашли би нешто друго”, рекао је Наришкин и упоредио кризу у односима Русије и Европске уније са ситуацијом уочи Првог светског рата.
Прочитајте још: (ФОТО) Обавезно погледајте најлуђа војна возила у Украјини
Нове санкције Европске уније које је увела Русији, ступиле су данас на снагу, а Обама је синоћ такође најавио санкције Русији у области финансија, енергетике и одбране као одговор на „нелегалне акте” Москве у Украјини. „Европа жели да овим санкцијама покаже да је јединствена, снажна и да брани своје позиције. Међутим, Европа се нада напретку у преговорима Русије и Украјине, што би омогућило укидање санкција. Руске власти то виде као уцену”, изјавио је Алексеј Макаркин из Центра за политичке технологије у Москви. Извор: Бета-АФП

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА