Најновије

За викенд и следеће недеље пљускови са грмљавинама!

Ако је веровати прогнизама метеоролога, за викенд и почетком наредне седмице очекују се обилније падавине, у већини места око 30 мм за 12 часова. Пљускови се очекују локално, углавном у централним, северним и источним крајевима и до 50мм за 24 сата.
Поново киша (Фото: smitsonianmag.com)

Поново киша (Фото: smitsonianmag.com)

У Србији ће сутра бити умерено до знатно облачно време местимично са кишом, пљусковима и грмљавинама, углавном после подне и увече, када се очекују и обилније падавине, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Ветар ће бити слаб и умерен, у јужном Банату повремено јак, јужни и југоисточни, после подне у слабљењу, у северозападним и западним пределима у скретању на северозападни. Најнижа температура ваздуха износиће од 14 до 18, а највиша од 20 на северозападу до 28 степени на југоистоку Србије.
Прочитајте још:
И у Београду ће сутра бити умерено до знатно облачно време повремено са кишом, пљусковима и грмљавином, углавном после подне и увече, када се очекују и обилније падавине. Ветар ће бити слаб и умерен јужни и југоисточни, крајем дана у слабљењу и скретању на северозападни. Најнижа температура ваздуха износиће 18, а највиша 24 степена. У Србији ће, према изгледима времена за седам дана, до 20. септембра, у недељу и понедељак бити претежно облачно и свеже време са кишом, пљусковима и грмљавином, локално, уз обилније падавине. У уторак очекује се постепени престанак падавина и делимично разведравање, а од среде углавном суво и топлије време. Биометеоролошке прилике ће имати релативно неповољан утицај на хроничне болеснике, па им се саветује да смање уобичајене активности и стриктно поштују савете лекара. Срчани и психички болесници, као и астматичари ће бити посебно осетљиви. Могући су главобоља, реуматски болови и замарање, а раздражљивост ће најизраженија бити у областима са појачаним ветром. Учесницима у саобраћају је неопходна максимална концентрација, препоручује се појачана опрезност. Извор: Вечерње Новости  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА