Најновије

Цеца национале на америчкој црној листи?

Певачица Цеца Ражнатовић се већ 11 година налази на “црној листи” америчке амбасаде у Београду и у њиховој евиденцији се, како наводи “Информер”, води као “опасан терориста“!
Лице које је уплашило Америку, фото: Цеца.рс

Лице које је уплашило Америку, фото: Цеца.рс

Према незваничним информацијама, Цеца се на листи непожељних налази од 2003. када је хапшена у акцији “Сабља” и у амбасади Америке заведена је под шифром 410 која означава “тероризам и терористичке групе” и све док је тако она неће моћи да добије визу за САД. - Тражила сам 2012. визу, имала сам заказану турнеју у САД, али су ме одбили без икаквог објашњења. Чула сам после да ме у амбасади воде као некаквог терористу! Верујем, ипак, да је то случајна грешка која пре или касније мора бити исправљена. Чула сам све и свашта, али ми највероватније звучи да сам на ову листу дошла због једног моћног политичара по чијем сам налогу 2003. и ухапшена. У сваком случају, пре “Сабље” нисам имала проблема са добијањем америчке визе. Неколико пута сам путовала у Америку и све је било океј, све док се неко није сетио да ми се и на тај начин свети – изјавила је Ражнатовићева.
Из рубрике:ХАОС: „Назови звезде немају ни завршен вртић, а ја сам одлична студенткиња!“После свега што се писало о њој, одбија сарадњу: Не дам да ме уцењују!Ево шта познати Шкоти кажу о независности
Извор: Информер, Прессонлине

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА