Најновије

Полиција привела Станију!

РУМА- Станија Добројевић приведена је пре две недеље у полицијску станицу у Руми због дивљачке вожње, непоштовања саобраћајних прописа и бежања од саобраћајаца.
Приведена Стана (Фејсбук)

Приведена Стана (Фејсбук)

Како Курир сазнаје, старлета је возећи аутомобил марке „пежо“ прекорачила брзину и претицала колону возила на пуној линији. Тада ју је спазила полиција, али нису могли да је зауставе. Подигли су светлећу црвену палицу, али она није стала, већ је додала гас и почела да бежи. Уследила је права филмска потера. Полицајци су је јурили са укљученом ротацијом, а она је и даље дивљала. Стигли су је код Ирига, где су је пресрели и привели у полицијску станицу.
Прочитајте још:(ФОТО) Холивуд направио вилењака из „Хари Потера“ који личи на Путина!
- Станија се из Београда враћала у Руму са снимања једне емисије. Дивљала је за воланом и онда бежала полицији. Стала је тек када су јој препречили пут. Направила је озбиљан прекршај. Полицајци су је привели у полицијску станицу у Руми и написали јој казну - прича наш извор. Позвали смо старлету, која нам је признала да је била неваљала у саобраћају. - Имала сам проблем са полицијом. Зауставили су ме, а ја сам, уместо да станем, додала гас. Направила сам се блесава - потврдила нам је Станија, која тврди да ће убудуће водити рачуна како вози. - Казну ћу уредно да платим и убудуће нећу да се понашам несавесно. Иако не пијем док возим, полиција има обичај да ме заустави. Интересантно им је да мало цимају Станију - покушала је да се оправда. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА