Најновије

Радник обезбеђења изрешетан у дискотеци, осумњичени у бекству

Двадесетседмогодишњи Јован Косаћ из Херцег Новог убијен је током ноћи у дискотеци "Каза" у том граду. Према незваничним сазнањима сумња се да је у Косаћа пуцао Драгоје Баошић који је недавно изашао из затвора, а за којим полиција интезивно трага, саопштено је ЦдМ-у из Управе полиције. Са Баошићем су у тренутку убиства била браћа Драган и Станко Биговић који су се предали и у полицији дали изјаву.
Поприште крвавог обрачуна, фото: CDM.me

Поприште крвавог обрачуна, фото: CDM.me

Наиме, како су саопштили кратко из полиције, ноћас око 1.30 часова дошло је до употребе ватреног оружја, у дискотеци "Каза" у Херцег Новом. "Том приликом је хицима из ватреног оружја погођен Јован Косаћ. Он је неколико сати након рањавања подлегао повредама", казали су из полиције. Косаћ је након рањавања транспортован у Општу болницу у Мељинама, где су се лекари борили за његов живот. Међутим, и поред напора лекара несрећни младић је подлегао повредама.
Прочитајте још:Голи Загрепчани исувише спори за полицију (ФОТО)
Како је незванично јавио Радио Јадран, прије пуцњаве у дискотеку су ушла браћа Биговић из Кумбора, са којима је наводно, Косаћ од раније био у сукобу. "За младићима, је у локал ушао наоружани Драгоје Баошић (29) који је потегао пиштољ и у Косаћа испалио четири метка“, јавио је Радио Котор. Након пуцњаве у дискотеци је настала права пометња. Према незваничним сазнањима Баошић је више пута осуђиван, недавно је изашао из затвора, а радио је као обезбеђење у локалима дуж приморја. Косаћ је био ангажован у "Кази" као радник обезбеђења. Полиција интензивно трага за починиоцем овог кривичног дела. Истрага је у току. Извор: ЦДМ.ме

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА