Најновије

СТИЖЕ АНТИХРИСТ: И католичка црква мора да призна нови поредак

До недавно, сви који су причали или писали о томе како владари из сенке намеравају да створе Нови светски поредак, тако што ће све религије ујединити, и тако створити само једну религију, проглашавани су за лудаке и творце теорије завере. Али ових дана владари света отворено траже стварање Уједнињених нација свих вера и у том смислу се врши уз помоћ медија невиђена кампања, а од папе Фрање директно се тражи да призна и спроведе ту идеју.
Ватикан под притиском (Фото: Википедија)

Ватикан под притиском (Фото: Википедија)

Бивши премијер Шпаније, социјалиста Хозе Луис Родригес Запетеро захтева да се створи нека врста мултирелигијских Уједињених нација. Он тражи да све вере буду уједињене у овом међународном телу и да на челу те уније стоји један ауторитет. Нова светска религија би имала функцију да обезбеди мир у свету у борби против ратова. Интересантно је како моћници желе да уједине људе у једној ’вери’ у борби против ратова које су сами започели. Стварање Нове светске религије, која би под својом капом ујединила све људе овога света је древни план масона који сада добија једну сасвим нову димензију. Та религија је повезана са стварањем такозваног Њу Ејџа (New Age) који је већ утицао да се источне религије обједине у нешто ново. Такозвани Њу Ејџ користи манипулације и превару како би се поистоветио са хришћанством и покорио непокориве хришћане. Све вере света осим хришћанства се могу ујединити, али не и хришћанство јер би то означавало одбацивање прве Божије заповести и одбацивање католичанства. Ипак, оно што је записано се мора догодити. У Библијској књизи Откровења је најављена звер којој ће се поклонити сви народи. У прилично скоријој будућности, очигледно је да ће светом владати уједињено тело народа које ће тежити ка заједничким циљевима државе. Ова суперсила и супернационална јединка ће своју власт проширити и завладати свим народима на свету, а на крају ће чинити дела Антихриста, слуге ђавола, када он коначно дође на земљу. Оснивање новог света са учењем Новог светског поретка је пред нама. Све су већи притисци на католичку цркву од које се траже разна прилагођавања: толерисање абортуса, развод бракова, хомосексуалност. Ипак, оно што је у највећој мери забрињавајуће је очигледан притисак на папу Фрању којем је недавно предложена Уједињена светска религија. Наиме, за само четири месеца, папа Фрања се три пута састао са бившим председником Израела, Шимоном Пересом, који папи упорно предлаже формирање Уједињених нација религија. Последњи састанак се одржао прошлог четвртка. Зар то није директан притисак на католичку цркву и католичанство од стране водећих светских сила? „У разговору за католички часопис Фамилија Кристијана, Перес је затражио од папе Фрање да подржи изградњу међународне религијске организације, како би се ограничило верско насиље у свету.
Повезано:Папа: Трећи светски рат је делимично већ почео
Потребна нам је организација, Уједињене Религије, то би био најбољи начин за борбу против терориста који убијају у име Бога“, рекао је Перес: ‘То не захтева јачање било каквих сумњи у морални ауторитет који јасно тврди да Бог жели то забранити“. Како медији наводе, папа Фрања је након историјске заједничке молитве вођа три водеће светске религије у папском врту, поново послушао предлог, али није сигуран да ли му се свиђа та идеја. Папа Фрања подстиче мир, али оштро одбацује идеју о стварању Једне светске религије, очигледно свестан до каквих би то последица довело. Ипак, питање је колико ће дуго папа Фрања моћи да се опире овом записаном демонском плану и само је питање времена када ће католичку цркву оптужити за подстицање немира. Питање је дана када ће свет да се окоми на католичку цркву и хришћане, као и све оне који не желе да се покоре Антихристу. Невероватна је чињеница колико се о томе јавно расправља у последње време. Пре само годину-две је теорија о оснивању Нове светске религије била сврставана под теорије завере. Свако ко је то помињао је био сматран као параноик. Ипак, сада сви медији, премијери, министри и председници говоре о Новој светској религији и Новом светском поретку као да је то нешто потпуно нормално. Интересантно је да су се овакве идеје до скоро у медијима одбацивале као нереалне, а сада се величају под паролама „мир, толеранција, љубав, заједништво, престанак дискриминације“. Интересантно је како медији раде у служби империје масона која сада шири своје злоћудне пипке на један сасвим нов и посебан начин. У Канади је на 1. састанку уједињења религија представљен слоган „Мисли глобално, делуј локално“, чиме се мрежа демонских слуга расула по целом свету, мотивишући људе на погане идеале и учења у сврху безбожне љубави и толеранције на грех и смрт. Поред тога, Антихрист се најављује и у серијама, филмовима, уметности и музици. О њему се прича у образовању, вртићима и цртаним филмовима и не можемо да кажемо да нисмо упозорени. Нова светска религија на челу са Звери, Антихристом мора се успоставити јер је тако записано. Доћи ће кнез земаљског света и њему ће се поклонити сву народи света. Ипак, они ће бити преварени. Време владавине Антихриста је веома близу, толико близу да ће зло преко ноћи завладати светом и прогонити хришћане због имена Христа.
Не пропустите:Свети Серафим је прорекао: Доћи ће време када ће Антихрист кренути на Русију!
Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА