Најновије

Бећковићка сели “Утисак” на ТВ Пинк за 5.000 евра?

Власник Телевизије Пинк понудио је Ољи Бећковић да пређе код њега. Митровић јој је, како преносе медији, за прелазак за ТВ Б92 понудио плату од 5.000 евра, термин који хоће и слободну уређивачку политику.
ТВ трансфер године (Фото: ЈуТјуб)

ТВ трансфер године (Фото: ЈуТјуб)

Према писањима, ауторска емисија Оље Бећковић "Утисак недеље" постала је терет за ТВБ92. Менаџери Б92 хоће њену ауторску емисију да пребаце на Б92 инфо, што Бећковићевој не одговара и она то категорички одбија. Митровићева понуда је изузетно повољна и на Бећковићевој је да одлучи о судбини своје емисије "Утисак недеље". Како пише “Курир”, преговори између Оље Бећковић, њеног правног тима и Б92 биће настављени у уторак и среду и тада ће се знати права судбина Ољине ауторске емисије, која сматра да је пребацивање "Утиска недеље" на кабловску телевизију деградација и за њу је то неприхватљиво.
Прочитајте још:
Ово је, међутим, за Дневно.рс демантовала Беба Драгић, из ПР службе ТВ Б92. – И ове сезоне, само на ТВ Б92, од 28. септембра на малим екранима једина ауторска емисија која је преживела 23 године у оригиналном формату. Ауторка Оља Бећковић истражује теме које су оставиле најјачи утисак на јавност. Без промене, настављамо да инсистирамо да добијемо одговоре на постављена питања, не водећи рачуна да ли би гости радије одговарали на нека друга – наводи се у саопштењу. Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА