Најновије

(ФОТО) Повећала груди за 18 бројева и хоће још!

СИДНЕЈ- Сара Мари Самер је 23-годишњакиња из Сиднеја, која би све урадила само да постане позната. Зато је имала до сада три пластичне операције груди помоћу којих је повећала попрсје за 18 бројева и не жели да стане.
Прсата Сара (Фејсбук)

Прсата Сара (Фејсбук)

Њен број брусхалтера не постоји у стандардној понуди, а помоћу својих груди добила је бројне ангажмане као фото модел и постала је права интернет сензација. Људи мисле да ја не желим овако да изгледам, али ја желим. Хоћу да будем смешна и огромна. Моје груди увесељавају људе, а то мене чини срећном. Зато то не може бити лоша ствар - испричала је Сара. Сара је урадила прву операцију на Новом Зеланду када је имала 17 година и повећала је груди за два броја. Али, она није била задовољна, па је прошле године повећала за још три. - Била су ми помешана осећања, јер и даље нису изгледале онако како желим. Нису биле довољно велике, па сам решила да се поново оперишем - испричала је. Сара је имала проблема да нађе хирурга који би пристао да јој још повећа груди, јер је ризиковала своје здравље. Коначно, нашла је хирурга и повећала их толико, да јој је кожа пуцала. - Кожа ми се скроз растегла и ране су ми се инфицирале. Пила сам антибиотике и онда сам схватила да сам алергична на њих. Било ми је јако лоше. Нисам се добро опорављала и хтели су да ми изваде силиконе, али сам се некако извукла - испричала је Сара.
Прочитајте још:

Идентитет Џека Трбосека је откривен, а да ли сте икада чули за ове серијске убице?

Иако је груди ометају да води нормалан живот и стварају јој ужасне болове у леђима, Сара никада није била срећнија. - Тешко ми је да возим и да плешем и често морам да пазим да не оборим ствари њима. Али сам презадовољна својим изгледом сада - закључила је Сара. Извор: Женаблиц.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА