Најновије

Ана Ивановић на удару немачких медија

СВЕТ - И док је Ана Ивановић тренутно у Токију, а њен дечко Бастијан Швајнштајгер у Немачкој, тамошњи медији фудбалеру не опраштају везу са лепом српском тенисерком. Четири дана после сазнања да су заједно, почеле су спекулације да се Швајни помирио са дугогодишњом бившом девојком - Саром Бранднер, али у питању су само трачеви.
Ана Ивановић (Фото: Topbuzz.com)

Ана Ивановић (Фото: Topbuzz.com)

Нагађања су кренула на основу тога што је пар о којем бруји цео свет тренутно раздвојен, Ана је у Јапану, а немачки капитен у Немачкој због клупских обавеза. Чак је и Бастијанова бивша девојка није у Минхену, где су некада живели заједно. Сара тренутно снима један модни едиторијал у Паризу. Ипак, ни немачка јавност ни немачки медији не опраштају капитену немачке репрезентације нову љубав. Са насловом "Људи који имају љубавне проблеме не изгледају овако" медији у Немачкој су приложили две засебне фотографије настале у Паризу и у Минхену. На првој је Сара на радном задатку, а на другој Бастијан који пазари у маркету. Врло поуздан показатељ да су се помирили. Наравно, осећате иронију.
Прочитајте још: (ВИДЕО) ВРУЋА МАЦА: Можете је имати ако платите!
Ана се из Токија оглашава на друштвеним мрежама, а последњи статуси су везани за Светско првенство у кошарци и дочек који су јој приредили фанови у Токију. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА