Најновије

БЕСКОМПРОМИСНА: Оља Бећковић неће да пређе на "Б92 инфо"

Правни заступник Оље Бећковић Горан Драганић потврдио је информацију да је ТВ Б92 понудила ауторки емисије “Утисак недеље” да са националне фреквенције ове телевизије пређе на кабловски канал Б92 Инфо.
ТВ трансфер године (Фото: ЈуТјуб)

ТВ трансфер године (Фото: ЈуТјуб)

Драганић каже за „Блиц” да је састанак с њим и Ољом Бећковић на којој је предложено да се „Утисак недеље” премести на кабловски канал одржан прошлог петка у згради ове телевизије. - Као правни заступник Оље Бећковић, желим да потврдим њен експлицитни став да она ни под којим условима неће прећи на кабловски телевизијски канал Б92 Инфо. То је поновила и на састанку, и то је дефинитивна одлука Оље Бећковић - каже Драганић. Он додаје да је на састанку са пословодством Б92 тражио само једно: да се поштује уговор који Оља Бећковић има са овом телевизијом. - На састанку сам позвао ТВ Б92 да поштује уговор с ауторком емисије „Утисак недеље” Ољом Бећковић. Очекујем да ће Б92 као озбиљна кућа са дугогодишњом традицијом поштовати уговорене обавезе - истиче Драганић, и додаје да сва друга нагађања која се појављују у медијима у вези са овом темом, за сада, не жели да коментарише.
Повезано:Жељко Митровић потврдио да је позвао Ољу Бећковић на телевизију ПинкБећковићка сели “Утисак” на ТВ Пинк за 5.000 евра?Оља Бећковић и „Утисак недеље“ прелазе на Пинк?
Пословодство ТВ Б92 понудило је Ољи Бећковић да своју емисију пресели на кабловски канал јер од Б92 желе да направе потпуно комерцијалну и забавну телевизију. С друге стране, од свог кабловског канала Б92 Инфо желе да направе прави њуз канал са политичким емисијама и Инсајдером. Лила Радоњић, главна и одговорна уредница ПГ „Мрежа”, чији је „Утисак недеље” део, тражи поштовање уговора. - ПГ „Мрежа” има важећи годишњи уговор са Б92, који истиче 1. марта 2015, и инсистирамо да се он поштује - рекла је за Радоњић за „Блиц”. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА