Најновије

Жељко молио црквени сабор да му пониште први брак!

Жељко Јоксимовић морао је да тражи да му Српска православна црква поништи брак с првом супругом Весном, с којом се на вечну љубав пред Богом заветовао пре 19 година.
Жељко молио црквени сабор да му пониште први брак (фото: принтскрин: РТС)

Жељко молио црквени сабор да му пониште први брак (фото: принтскрин: РТС)

Oн је прво поднео молбу свештенику у цркви у Ваљеву у којој се венчао, а која је прослеђена на разматрање црквеном сабору, који је донео одлуку да се тај брак поништи. - По црквеном обичају, брак се може поновити, али је за то потребно посебно одобрење црквеног сабора. Зато су Жељко и Јована чекали да се тек сад заветују на вечну љубав пред Богом. Ретки су случајеви да Црква одбије нечију молбу - наводи саговорник.
Прочитајте још:Георгиев: Спонзор Америма је „Дрога Порторож“!(ФОТО) Очајна домаћица показала очајну гузу, али ту је зато Серена!
Иначе, Јоксимовићева слика са црквеног венчања с првом супругом процурила је у јавност пре неколико година, а највише коментара изазвало је чувено плаво одело које је певач том приликом понео. Оно је на Жељку тада буквално висило и изгледало је као да је два броја веће. Очигледно је овога пута певач повео рачуна о свом стајлингу, па је на церемонији с Јованом носио поново плаво-црно уско одело, које му је савршено стајало, а ни овога пута није изостала лептир-машна. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА