Најновије

Ковачевић: Формираћу Српски отаџбински фронт!

БEOГРAД - Драмски писац Синиша Kовачевић изjавио jе данас да ће формирати странку Српски отаџбински фронт врло брзо, чим се заврше изборни процеси у Демократскоj странци Србиjе, коjоj jе претходно припадао.
Ковачевић: Србија је земља без суверенитета

Ковачевић: Србија је земља без суверенитета

"Политичка организациjа коjоj сам раниjе припадао jош ниjе завршила своjе изборни циклус," рекао jе он у изjави Танјугу, напомињући да "моралне норме" изискуjу да се сачека да се у ДСС заврше избори пре него што се формира нова странка. Kовачевић jе прецизирао да се Српски отаџбински фронт формира са основном идеjом да буде "субносач", односно место окупљања свих опозиционих и европскептичких странака коjе Србиjу виде као успешну, самосталну, слободну и пре свега "ресуверенизовану" земљу.
Прочитајте још: Гашић: Нема толеранције за корупцију
По њему, "Србиjа jе земља без суверенитета, што се наjбоље види кроз наставне планове и програме и кроз чињеницу да смо земља без воjске, без самосталне унутрашње и спољне политике и земља коjа jе умногоме довела у питање и властите потенциjале, не веруjући да их има". Због тога Kовачевић сматра да jе Србиjи преко потребна политичка организациjа попут Српског отаџбинског фронта. Kовачевић jе раниjе рекао Танјугу да странку оснива са истомишљеницима међу коjима има и његових приjатеља, али за сада ниjе желео да откриjе ниjедно име. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА