Најновије

KРАТКО И ЈАСНО: Канцеларије за брзе одговоре следеће недеље

Градоначелник Београда Синиша Мали најавио је данас да ће следеће седмице бити отворене канцеларије за брзе одговоре у 16 градских општина, што ће допринети бољој инвестиционој клими у престоници Србије.
Градоначелник БГ Синиша Мали (фото Јутјуб)

Градоначелник БГ Синиша Мали (фото Јутјуб)

Мали је у изјави Тањугу рекао да ће бити отворено 16 канцеларија у Београду, односно у свакој општини, осим на Врачару који није изразио жељу да учествује у том програму. Отварање канцеларија ће, истакао је Мали, сигурно допринети бољој инвестиционој клими у граду и моћи ће много брже да се реагује према инвеститорима, а то је оно што они хоће, јер ако су задовољнији услугом и брзо, кратко и јасно добијају одговоре на своја питања, остаће у Београду, инвестирати и запослити нове људе.
Још вести:„Риџа“ дели чоколадице за поштене путникеЗагребачка улица у Београду променила име: Од сутра ће се звати…
"Канцеларија за брзе одговоре је једно од обећања које смо дали и драго ми је што могу да кажем да смо на прагу реализације", рекао је Мали и објаснио да ће на том месту сваки предузетник и сви заинтересовани да улажу у општину или град моћи да добију одговоре о раду комуналних предузећа и потребним сагласностима и папирологији неопходној за рад предузећа... Мали је додао да ће потенцијални инвеститори у канцеларијама моћи да добију одговоре за све проблеме које имају, односно канцеларија ће бити место на коме се брзо дају одговори свима који су заинтересовани. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА