Најновије

Овако пржи руско "Сунце" (ФОТО и ВИДЕО)

Јединице Јужног војног округа (ЈУВО) тестирале су бацач термобаричних ракета ТОС-1А "Сунце" (или Сунчаница) на стрелишту Прудбој у Волгоградском региону, као и ручне бацаче "Бумбар-М" са проширеним опсегом дејства.
Борбена машина ТОС-1А "Сунце" (оригинално Сунцопек)/ Фото: с3.хостингкартинок.цом

Борбена машина ТОС-1А "Сунце" (оригинално Сунцопек)/ Фото: с3.хостингкартинок.цом

Током тестирања, испаљено је више од 70 220-милиметарских ракета са навођењем на 30 различитих циљева који су се налазили на удаљености од 3 до 6 км. Такође је испаљено преко 200 "Бумбара". Прес служба Јужног војног округа је приметила да са најновијим модификацијама "Сунце" сада може да гађа мете на удаљености од 6 км. Такође, повећана је маса пројектила, што је довело до повећања ватреног уништења од 15-20 одсто.
Индикатори перформанси Калибра, мм 40 Обрачун БМ, особа 3 Тежина у позицији за паљбу, т 44.3 Дужина, одложен, м 7.24 Ширина у одложеном положају, м 3.58 Висина у одложеном положају, м 3.073 Висина шасије мм 470 Калибра, мм 220 Дужина водича цеви, м 3.725 Број покретача цеви 24 Минималан домет, м 400 Максималан домет, м 6000 Покрива површину, кв.м 40000 Максимална брзина на аутопуту, км/час 65 Крстарење на аутопуту, км 550
Обавезно погледајте:(ФОТО) Сећате ли се „Чудовишта из Каспијског мора“?
Извор: Аrms-expo.ru

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА