Најновије

СЕКС СКАНДАЛ: Масерка задовољавала играча пред целим тимом!

Масерка (41) швајцарског фудбалског клуба Лензбург добила је отказ јер је у свлачионици након победе орално задовољавала фудбалера (20) у присуству његових саиграча!
Незапамћени скандал, фото: 101goals.com

Незапамћени скандал, фото: 101goals.com

Након што је клуб у мају остварио пласман у 2. швајцарску лигу, у свлачионици се славило, мало попило и у неким стварима претерало. Тако је и масерка фудбалера Лензбурга показала да њен посао није само масажа уморних мишића већ и много више од тога. Док су фудбалери стајали у кругу и пили из флаше, један од њих је спустио шорц, након чега се масерка спустила на колена и сексуално га задовољавала. Док је овај чин био у току, остали фудбалери су и даље стајали и навијали, правили фотографије и снимали.
Погледајте још:ТОТЕНХЕМ СВОЈИМ НАВИЈАЧИМА: Пазите се Београда!ВИКИПЕДИЈА: Нешто вам чудно пише испод грба Партизана? (ФОТО)(ВИДЕО) Бејл врхунским голом запалио рају на Сантијаго Бернабеу
Прави проблем настао је када је снимак догађаја из свлачионице дошао у руке председника клуба Урлиха Брудера, који је одмах реаговао отказом за масерку и финансијском казном за цео тим. "Одлуку о отказу донео је одбор. Па, нисмо могли да отпустимо цео тим", рекао је Брудер, док се масерка бранила речима да је она жртвено јагње и да се ничега не сећа јер јој, наводно, неко нешто сипао у пиће.
Нема бриге: Клубови јој нуде посао Након што је овај секс-скандал одјекнуо Швајцарском, а масерка добила отказ, јавили су се нови потенцијални послодавци. Наиме, челницима појединих швајцарских клубова се очигледно свиђају њене методе рада, па је ова девојка након отказа у Лензбургу добила понуде чак четири фудбалска клуба да пређе и ради са њиховим играчима. Међутим, масерка је одбила, уз објашњење да јој је доста фудбалера.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА