Најновије

НЕВЕРОВАТНО: Вукови у Зоолошком врту завијали од туге због смрти Вука Бојовића!

БЕОГРАД - Највећи љубитељ животиња у Србији,директор Зоо врта Вук Бојовић који је јуче преминуо,  није оставио само породицу да за њим пати, туга се осећала и у „Врту добре наде“. Запослене и волонтере затекли смо у сузама, а његовог пса склупчаног у канцеларији.
Вук Бојовић (принтскрин Јутјуб)

Вук Бојовић (принтскрин Јутјуб)

- Пас Јагош, белгијски овчар, осећа да му је газда преминуо. Тачно зна да се нешто дешава, целог јутра седи у канцеларији, склупчан и тужан, чак му се у очима скупљају сузе - причају волонтери зоо-врта и сами жалећи Вукову смрт. Посетиоци кажу да су и вукови немирни и да завијају за својим Вуком. Годинама је боловао од хроничне опструктивне болести плућа, а последњих неколико дана био је прехлађен. - Отац је дуго мучио муку с плућима, ево и сад да је жив, рекао би свима: „Угасите цигаре, немојте да пушите.“ Разболео се још 2007. године кад је штрајковао глађу, а онда и кад је Лука ухапшен. Било му је тешко, али се држао, све док га пре неколико дана није ухватила та прехлада.
Прочитајте још:

Гојковић: Ускоро заштита права детета и пред УН

(ВИДЕО) Почучин интервју пред одлазак у рат: Идем да браним свој народ!

Погоршало му се стање, био је слаб, али је узимао терапију и користио је кисеоник. Чак му се дан-два пред смрт побољшало стање. Мислили смо да ће бити боље, али ујутру се тата само није пробудио - прича потресена Марија и додаје да је вече пре смрти с оцем причала сасвим уобичајено, ни не помишљајући да јој је то последњи разговор с њим. Сахрана Вука Бојовића биће у понедељак, у 15.30, на Новом гробљу, а очекује се да ће Град организовати и комеморацију. У једном од интервјуа Вук је рекао: „Кад је моја омиљена животиња, мајмун Сами, умро, сахранио сам га у зоолошком врту, а ту почива и мој пас Лаки. Волео бих, кад умрем, да ту сахране и моје срце. Тад бих почивао срећан“ - рекао је Бојовић. Његова ћерка Марија каже да је Вуку место поред сина Николе. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА